+389 70 900 075
+389 70 522 288
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Doors & laminate

 

Materialet unike dhe dizajni inovativ i bëjnë dyert të jenë roje të privatësisë dhe pjesë të dekorit të dhomës.

 
 
 
 

PËR NE

 

Kush jemi ne?

 
Kompania moderne "HB Exclusive" me një ekip profesionistësh, e renditur si punëdhënësi më i mirë në R. Maqedonisë së Veriut, e cila ofron dhe kryen montimin e dyerve të dhomave, dyerve të jashtme dhe laminatit, të realizuara sipas standardeve evropiane. HB Exclusive ka tre sallone: Një në Tetovë në Palma Mall, në Shkup, dhe në Gostivar. Gjithashtu shërbimet tona janë në të gjithë territorin e Maqedonisë së Veriut.


Kompania jonë njihet për cilësinë e saj deri në detajet më të vogla, duke përfshirë edhe tregun e huaj. Ekipi ynë është krijuar nga profesionistë, të cilët realizojnë projekte në mënyrë efikase dhe të shpejtë, si dhe servisojnë produktet tona, që klientët tanë të mbeten të kënaqur!

 
 
 
 
Çdo shtëpi meriton veçantinë dhe privatësinë. Me dizajnin tonë inovativ të dyerve, çdo hapësirë e fiton këtë.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ZGJEDHJE E MADHE NGJYRASH

 
 
 
 

DIMENSIONESH

 
 
 
 

MONTIM

 
 
 
 
 
 

Shërbimet

 

Çfarë ofrojmë

 
 
 
 
 
 
 

01

 
 
 

Blindor

 
 
 
 
 
Dyert tona janë bërë sipas standardeve më të larta, duke përdorur materialet më cilësore (çelik, alumin). Siguria e shtëpisë fillon me derën e jashtme! Prandaj është e rëndësishme cilësia dhe standardi sipas të cilit janë bërë, dhe në HB Exclusive ky është prioriteti ynë.
 
 
 
 

 
 
 

02

 
 
 

Dhoma

 
 
 
 
Zgjedhja e një dere të mirë dhome është një nga vendimet më të rëndësishme që duhet të merrni kur aredoni ambientin tuaj. Dyert tona janë bërë nga materiale të zgjedhura me kujdes dhe zgjedhja jonë e ngjyrave është gjithmonë më e madhja.
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 

03

 
 
 

Laminatet

 
 
 
 
Laminatet në HB Exclusive janë me zgjidhje inovative në dimensione nga më të ndryshme, në përputhje me tendencat më të fundit. Tek ne do të gjeni modelin që do të përshtatet më së miri për ambientin tuaj të dëshiruar. Zgjedhja e ngjyrave, dizenjove, strukturave dhe formave të qilimave ofron mundësi të mëdha për t'u përshtatur në çdo enterier…

 
 
 
 
 
 

GJEJINI TË GJITHA SHËRBIMET PËR DYSHEMENË DHE DERËN PËR SHTËPINË TUAJ.

 
 
 
 

TELEFONONI NË: +389 70 90 00 75

 
 
 
 
 
 

Produktet

 

Pjesë të produkteve tona

 
[ Страница 1 од 2 ] Следно
 
 
 
 
 

MATERIALET UNIKE DHE DIZAJNI INOVATIV I BËJNË DYERT JO VETËM TË JENË ROJE E PRIVATËSISË POR PJESË TË SHTËPISË SUAJ

 
 
 
 
 
 
 
 

Na kontaktoni

 
v.Forino, Gostivar + 389 75 900 075.Ju lutemi na kontaktoni duke përdorur formularin e mëposhtëm:
 
 
*
 
 
 
*
 
 
 
 
*