+389 70 900 075
+389 70 522 288
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Doors & laminate

 

Уникатните материјали и иновативниот дизајн прават вратите да бидат чувар на приватноста и дел од декорот на собата.

 
 
 
 

За нас

 

Кои сме ние?

 
“ХБ Ексклузив” модерена компанија со тим од професионалци, рангиран како врвен работодавец во Р.С Македонија која што нуди и врши монтажа на собни врати, надворешни врати исто така и ламинат, реализирани по европски стандарди. ХБ Екслклузив има три showroom: Еден во Тетово во Палма Мол, во Скопје, и во Гостивар исто така нашите услуги се на целата територија на Северна Македонија.

Нашата компанија е препознатлива по нејзиниот квалитет до најмалиот детал, вклучувајки го тука и надворешниот пазар. Нашата екипа е создадена од професионалци кои што реализираат проекти на ефикасен и брз начин, исто така сервисирање на нашите продукти, за нашите клиенти да останат задоволни!
 
 
 
 
Секој дом заслужува уникатност и приватност. Со нашиот иновативен дизајн на врати, секој простор го добива ова.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

голем избор на бои

 
 
 
 

Димензии

 
 
 
 

Инсталација

 
 
 
 
 
 

Услуги

 

Што нудиме

 
 
 
 
 
 
 

01

 
 
 

Блиндор

 
 
 
 
 
Нашите врати се изработени по највисоки стандарди, користејќи најквалитетни материјали (челик, алуминиум). Сигурноста на домот започнува со влезната врата! Затоа е важен квалитетот и стандардот по кои се изработени, а во ХБ Ексклузив ова ни е приоритет.
 
 
 
 

 
 
 

02

 
 
 

Собни

 
 
 
 
Избор на добра собна врата е една од најважните одлуки кои треба да ги донесете при опремување на Вашиот ентериер. Нашите врати се произведени од внимателно одбрани материјали и изборот на бои ни е секогаш најголем.
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 

03

 
 
 

Ламинати

 
 
 
 
Ламинатите во ХБ Ексклузив се со иновативни решенија во најарзлични димензии во согласност со последните трендови. Кај нас ќе го најдете моделот кој најмногу ќе ви одговара за вашиот посакуван амбиент. Изборот на бои, дизајни, структури и форми на теписи нуди огромни можности за вклопување во секој ентериер…
 
 
 
 
 
 

Пронајдете ги сите услуги за подот и вратата за вашиот дом.

 
 
 
 

Јавете се на +389 70 90 00 75

 
 
 
 
 
 

Производи

 

Дел од нашите производи

 
[ Страница 1 од 2 ] Следно
 
 
 
 
 

Уникатните материјали и иновативниот дизајн прават вратите не само чувар на приватноста туку и дел од декорот на вашиот дом

 
 
 
 
 
 
 
 

Контактирајте нè

 
Ве молиме контактирајте не користејќи го формуларот подолу:
 
 
*
 
 
 
*
 
 
 
 
*